(Lifestyle-)Coach, trainer, consultant in persoonlijke- team- en organisatieontwikkeling. Haalt het innerlijk goud naar boven.

Prestaties van Kirsten
Presentaties
Ferm spirit op en top
Ferm Spirit
Ik doe
Workshop, blog berichten
home
Ik geef
sevilla

Presentaties

Ik ben een presentatie aan het geven

Presentaties

"Haar professionele manier van omgaan met haar sport en haar ambities ‘blies iedereen weg’. Ze heeft daarnaast een hele relaxte en geanimeerde manier van vertellen" Nicole McDonald, ING

U kunt mij inhuren voor presentaties, maar ik ben ook in te zetten als gastvrouw, dagvoorzitter, interviewer of het leiden van forumdiscussies. In mijn presentaties kan ik door mijn jarenlange ervaring op internationaal topniveau goed de parallellen trekken met de verschillende aspecten van het bedrijfsleven:

Thema's: Leiderschap, Teambuilding, Communicatie, Samenwerken, Persoonlijke motivatie, Ambitie, Winnaarsmentaliteit, Omgaan met tegenslagen, Hoe bereik je de top, Optimaal presteren, Doorzettingsvermogen, Topsport en moederschap en nog veel meer.

pijl naar rechtsboven
roeien op het water

Clinics

Roeien is op alle fronten de ideale sport: je bent lekker buiten, op het water en om de boot vooruit te laten gaan zet je je hele lijf in. Zowel de been- als de romp- en de armspieren moeten in actie komen. Oftewel: een full-body workout! Door de soepele en doorgaande bewegingen bovendien een sport voor elke leefijd. 

Daarnaast is het de ultieme teamsport. Want alleen door goed samen te werken -oftewel perfect gelijk roeien- kun je als team beter presteren. Een sport waarin iedereen een bijdrage levert aan de snelheid van de boot.

Zin gekregen om de uitdaging aan te gaan? Laat het weten!

pijl naar rechtsboven
teamontwikkeling organisatieontwikkeling

Workshops

Mijn passie is het ondersteunen van teams in het verwezenlijken van hun doelen. In een workshop laat ik teams op een creatieve en interactieve manier aan de slag gaan met persoonlijke- danwel bedrijfsvraagstukken, geïnspireerd door de Olympische waarden. De workshop kan een onderdeel uitmaken van een teamdag, maar ook van een leergang.

Vorm en inhoud van de workshop(s) wordt bepaald na een uitgebreide voorbespreking, zodat vraag en aanbod naadloos op elkaar aansluiten.

"Roeien is een full body workout!"